Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Visgerechten

Kabeljauwhaas op wijze van de chef

Scholfilet / pladijs met knolselderpuree

Gebakken zeetong in échire peterselieboter

! Goudmerk mosselen op diverse wijzen zijn enkel verkrijgbaar op reservatie !

 

Vlees-en gevogeltegerechten

Onze specialiteit junior beef (kruiselingskalfsvlees 8-10 maanden)

Biefsteak

Kalfsribeye

Kalfsrosé d’Anvers

Parelhoenfilet

Kippefilet

Wildgerechten (seizoen vanaf 15/10)

Hazenfilet /Hertensteak / Fazant, enz..

Alle gerechten zijn verkrijgbaar met koude- of warme groenten. Vlees-, peper-,  mosterd-, graanmosterd-, druiven-, champignonroomsaus of saus van de chef en met keuze uit frieten, kroketten of puree.

 

Daar wij steeds met dagverse producten werken, kunnen sommige producten uit voorraad zijn; tenzij u deze al bestelde bij uw reservatie.