Josper grill

Zin in een lekker stuk vlees? Gerijpt of gedroogd en je weet niet goed wat te kiezen? Josper grill mix is onze huisspecialiteit : Bestaande uit een vleesplank van minstens vier soorten vlees (steeds wisselend), met koud- en warme sausen, gezonde groenten uit eigen tuin en verse frietjes aan €39,90 p.p. Lekker in zijn pure eenvoud en een aanrader voor de bourgondiërs, Reserveer tijdig!

Welkom bij
Het Groene Genoegen

Warmte en gezelligheid zijn onze belangrijkste troeven; ons interieur inspireert tot een tijdloos genieten.

Bijzondere privacy wordt gewaarborgd voor uw confidentiële en zakelijke contacten of voor een ongedwongen sfeer ter gelegenheid van specifieke familiale gebeurtenissen. Een oord waar de kwaliteiten van eenvoud heel gewoon zijn maar toch in rustgevende harmonie met onze ambities.

  • Feesten

    Ideaal voor al uw familie-, communies-, lente-, trouw-, personeels-, bedrijfsfeesten, barbeque’s, recepties, seminaries, meetings, lunchen, koffietafels, enz…  Voor kleine en grote groepen tot max. 49 personen aan speciale tarieven en extra suggesties naar de wens van de klant, bel of mail gerust voor meer informatie. Reserveer tijdig en iedereen is welkom.