Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong in “Echire” peterselie-boter aan dagprijs

Kabeljauw-haas op wijze van de chef €34,90

Scampi’s in licht pikante roomsaus met garnituur €29,90

Scholfilet / pladijs op wijze van de chef aan dagprijs

! Goudmerk mosselen zijn enkel verkrijgbaar bij vroegtijdige reservatie !

Tonijn steak €34,90

Spare-ribs €25,90

Black Angus hamburger €18,90

Steak €26,90

Junior beef (kruiselings kalfsvlees 8-10 maanden) €30,90

Ribeye kalf of rund €32,90

 Ierse diamanthaas €33,90 ! Aanrader !

Holsteiner entrecôte (3-4 weken gerijpt) €33,90

Varkenshaasje €29,90

Parelhoen filet €29,90

Kippefilet €18,90

Trio van haas €36,90

  • Côte a l’os  DRY AGED min. 2 personen:
    • 3-4 weken op Himalaya zout gedroogd €11 per 100 gram.
    • 5-8 weken op Himalaya zout gedroogd €14 per 100 gram.
  • Min. 3 personen:
    • Côte a l’os natuur 7,50€ per 100 gram.
    • Tomahawk Iberico 9€ per 100 gram.
  • ! Gelieve deze enkele dagen op voorhand te reserveren, om de versheid en de voorraad van onze producten te kunnen garanderen !

Bij alle hoofdgerechten zijn sausen*, koude groenten, verse frieten of kroketten inbegrepen; tenzij andere gewenst of vermeld.

*Keuze uit sausen: vlees-, peper-, graanmosterd-, tuinkruiden-, champignonroom-, bearnaise of saus van de chef.

! Daar wij steeds met dagverse producten werken, kunnen sommige producten uit voorraad zijn; tenzij u deze al eerder bestelde bij uw reservatie en max. 3 verschillende hoofdgerechten per tafel aub !

Bij groepen vanaf 8 personen bieden wij ook andere hoofdgerechten aan dan hierboven vermeld, bel of mail gerust voor meer info.